Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. kveiteskiver. Hold sausen varm mens du steiker kveiteskivene og lager potetmos og gulrøttene
Kveite er en fantastisk fisk som smaker nydelig når den er riktig tilberedt. Når jeg tilbereder kveite hender det innimellom at den blir for tørr, det skyldes selvsagt at den har vært varmebehandlet for lenge
Stek på middels varme til den er gjennomstekt og saftig. Del kveiten i fire fine stykker. 400 g kveite4 skiver serranoskinke4 store basilikumsbladsalt og pepper6 ss olivenolje2 finhakket sjalottløk1 fedd finhakket hvitløk1 laubærsblad8 modne tomater2 ss finhakket basilikum. 400 g kveite
I fiskedisken falt derfor valget på kveite. 1 skive kveite (se an størrelsen på skiva. 1 skive kveite. I dag er det ett år siden jeg skrev det første matblogginnlegget mitt
Til denne stekte varianten liker jeg å servere en god rømmesaus. Som nevnt i tidligere innlegg syntes jeg at kveite til jul er noe som alltid er godt å se fram til
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stekt ris er alltid godt. Det er helt greit, men om du først skal kose deg med litt ris, så er stekt ris med kylling en herlig rett som de fleste vil takke ja til
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Dryss fileten med et jevnt lag grovt salt. La den ligge med saltet på i ca. 20 minutter. Skyll fisken godt i kaldt vann og klapp fileten tørr med kjøkkenpapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.