Det ble en appelsinfromasj med en nyvri. jeg oppdaget nemlig at jeg ikke hadde kremfløte i kjøleskapet og siden alle butikkene var stengt i dag så prøvde jeg med gresk yoghurt istedet for kremfløte (man tar det man har
eggedosis mednyvri. Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg med rips)
Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg med rips)
Tomatsaus med kjøttdeig. Dagens middags tips er lavkarbo lasagne som jeg laget første gang for noen år siden, nå kommer en ny og oppdatert versjon av denne oppskriften som jeg synes ble enda bedre
-). Velkommen hvis du har mulighet til å bli med. I går testet jeg ut en ny måte å lage røkt kolje på. Vanligvis pleier vi trekke fisken, ha poteter og gulrøtter til og eggesmør såklart
Lag spagettireir med kjøttsaus. Artig vri som ungene kommer til å digge. 25-50 g parmesan. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 400 g karbonadedeig
Men om man bruker røtter med litt mer smak som f. eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.