Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 48 Oppskrifter
Mine Favoritter
Hvit bacalao

Hvit bacalao

Hvit bacalao er en favoritt, og enkelt å lage, bare du har klippfisk til rådighet. Start med å legge klippfisk i en panne med kaldt vann og kok opp
Ovnsbakt bacalao

Ovnsbakt bacalao

 Ovnsbakt bacalao er enkelt og kjempegodt,. bare husk å legg klippfisken i bløt minst et døgn før bacalaoen skal lages
Kjøkkensjefens Bacalao!

Kjøkkensjefens Bacalao!

Her kommer en oppskrift som min kjære har laget for Sparebanken møre Investorkonferanse Børs & Bacalao
Baccalao

Baccalao

Vi var i Spania i sommer og kjøpte en super Paella-gryte som kobles direkte i stikkontakten. Fant ut at den også er super å lage Baccalao i, så denne koste vi oss med i helgen
Fantastisk deilig Bacalao!

Fantastisk deilig Bacalao!

OBS - klippfisken må vannes ut i ca 1 døgn. Lag gjerne dobbel porsjon - smaker bare enda bedre dagen etter
Bacalao

Bacalao

4 porsj. I kjele i 1 time, eller i stekeovn (ildfast form) ved 150 grader i 2 timer, eller 200 grader i 1 1/2 time
Fløtegratinert klippfisk

Fløtegratinert klippfisk

Bacalhau com natas (klippfisk/torsk med fløte) fra Portugal. 6 personerStekeovn 175 grader i 35 minutterBacalhau com natas
BACALAO

BACALAO

DET ER PÅ TIDE Å TA KONTROLL IGJEN MED VEKTA. Men lett er det ikke. Spesielt ikke når vi blir invitert bort til middag hos en voksen sønn
Bakt klippfisk

Bakt klippfisk

Klippfisk må vannes ut i 2-3 dager, kommer an på tykkelsen.  Sørg for å skifte vann ofte. Denne retten er en ovnsbakt variant med små oliven (med sten
bacalao

bacalao

Jeg kan et par, og her er en av mine aller beste oppskrifter innenfor den sjangeren. En portugisisk kvinne skal kunne lage 365 forskjellige bacalao-oppskrifter når de går inn i ekteskapet, sies det
Samosas i lange baner

Samosas i lange baner

mine reiser i utlandet har jeg kommet over mange varianter av samosa. På Mauritius har jeg spist en drøss av disse med fiskefyll, vegetar
Jukse-bacalao

Jukse-bacalao

Kan en bacalao uten klippfisk kalles bacalao. Det er det store spørsmålet. La oss heller kalle det en jukse-bacalao for å være på den sikre siden
Bacalao bandera Espana

Bacalao bandera Espana

Denne spesielle bacalaoen skal ligne på det spanske flagget, med grillet paprika på siden, fisk i midten med et tykt lag Aioli på toppen
Bacalao

Bacalao

Pappa er bacalao-kongen. Vi har alltid bacalao til middag minst 1 gang hver ferie, og det er en herlig rett som hele familien elsker
Bolinhos - frityrstekte klippfiskboller

Bolinhos - frityrstekte klippfiskboller

Bolinhos er en portugisisk rett i flere varianter med ulike typer krydder og innhold. Disse kan du fint servere til tapasbordet eller som forrett
Ukas oppskrift

Ukas oppskrift

Grillet klippfisk med Papaya- og tomatsalsa Fargerikt og smakfullt samspill rikt på proteiner og fytokjemikalier
BOLINHOS– KLIPPFISKBOLLER

BOLINHOS– KLIPPFISKBOLLER

Norsk klippfisk er en berømt eksportvare, hvert år skipes det ut utallige tonn med klippfisk av ulik kvalitet og mye av klippfisken havner i fiskedisker i Portugal, Spania og Sør Amerika
Bacalao a la Kakemilla

Bacalao a la Kakemilla

LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE(English version along with NorwegianNorsk. (English below)Hvorfor, åh, hvorfor har jeg ikke laget dette før

Bacalao i wok

1. Vann ut klippfisken i 1-2 døgn. 2. Del fisken i passende stykker. Sett kaldt og kok kraft på restene av skinn og ben i godt med vann i en kjele