Wrapsfyltmed deilige ingredienser. Det er ikke sikkert at barna liker alt innholdet, men det som er kjekt medwraps er jo at man kan fylle de med det man vil
Start med å rense scampien og fjern halen. Selv om vi ferier nytt år med vinterens inntog, blir det for meg ikke «nytt år» før vinterens teppe har løftet seg og naturen blomstrer på ny
Jeg elsker skalldyr, men har lenge holdt meg unna scampi, etter å ha sett en dokumentar på TV, som viste hvor ille det står til med både arbeidsvilkår, miljøhensyn og fóring i visse deler av oppdrettsnæringen i Asia
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmed mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag med båtpoteter og aioli til. Disse spicy kjøttbollene fikk strålende karakter av et variert testpanel bestående av store og små
Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten medscampi. Server gjerne sammen med nybakt brød/foccacia og et glass hvitvin
Stek karbonadedeig med løk, tomatpure og krydder. Dagens gode middag ble fylt søtpotet. Jeg anbefaler deg å lage dobbel, eller til og med kanskje trippel, porsjon
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Visp egget med melk og pensle hornene. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.