Åh, jeg vet, slik en original og vittig tittel - og et spesielt originaltinnlegg. Jeg skal forsøke å grave fram noe mer interessant fra bak i hjernen min, men så har det seg slik at hjernen min oftest er tilnærmet tom for fornuftige tanker
Fremgangsmåte Visp sammen egg, melk, sukrin gold, kardemomme, kanel og salt med en gaffel. Dypp de i eggeblandingen igjen etter litt steketid, stek deretter på ny
Denne jula har jeg spritet opp (bokstavelig talt) min mors krumkakeoppskrift. Jeg tenkte den ville gi en fyldigere smak på kakene + at jeg liker å prøve nye ting
Ingredienser. Klipp av stilken på de tørkede fiknene og del dem opp i mindre biter. Sett skålen i kjøleskapet til dagen etter slik at romen får trukket godt inn i fikenbitene
Jeg er fortsatt i julebrusavdelingen…. Det er ikke så mye annet enn multekrem og milkshake (idé finner du her) vi har brukt multer til, men siden multer er julebæra nr
Det er ingenting som heter "bare ett kakestykke" - hvertfall ikke når man skal spise en så god kake. Dette er en mektig, men likevel saftig og luftig fruktkake, med både rom og rosiner i
Crêpes med romNå som det er kaldt ute, er det deilig å kose seg inne med gode hjemmelagde crêpes. 250g mel4 egg1/2l melklitt salt50g smør1ss rom2ss sukkerBland sammen mel, salt, sukker og eggene ( bruk kjøkkemaskin ). Dekk bollen til, og la røren svelle i minst 1 time ( røren kan stå i kjøleskap ett døgn ). 1 min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.