10-15 år
siden satt jeg klistret foran skjermen hver uke når Gilmore Girls ble vist på tv. Den gang var det ikke like lett som nå å se ting når som helst og når det passet best, så stakkars den som forstyrret meg midt i en episode, hehe
Dette er det jeg hadde i går i alle fall. Provencemarinert indrefilet av svin med ferske stekegrønnsaker, 1 råstekt potet og peppersaus på lettmelk ogvann med champinjon
Total Time. Total Time. Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane)Click to share on Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
eks Sukrin/ Erytritol, og linfrø) mens andre mer moderat. Både rask energi, men også produksjon av aserotonin og dopamine stimuleres, som gir oss følelse av tilfredshet og belønning
Frokost er for meg et av de mest utfordrende måltidene. Jeg vil ikke ha brødmat (det skal jeg ha til lunsj), ikke youghurt m/musli (det er jeg gått lei) og egg og bacon er altfor tidkrevende i hverdagen
What’s not to like. What a shocking statement. Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
I just came back from a short but amazing trip to Atlanta, USA. It is summer time here in Sweden and we are having few hot days, so perfect to share recipes for two delicious milkshakes and a Mocca Frappuccino with Salted Caramel Sauce, that is just so delicious
What. Min kjære mann synes at koteletter er toppen av lykke. Koteletter og grønnsaker legges i en langpanne eller i en stor ildfast form, og middagen gjør seg helt selv
Just wondering, what is the weather like in Chicago these days. I’m on my way to the airport. I love this pretty turquoise colour, and what a power machine this is
Helt siden jeg ble dårlig i uke 5, har det blitt lite lavkarbo mat, siden jeg ikke taklet å få i meg noe lavkarbo what so ever. Jeg fikk 3 store og tykke pannekaker av denne røra
And I desperately try to write down what and how much he is adding. Here is what you need. La trekke et par minutter, og bland deretter sammen med den ferdig kokte pastaen i ei stor bolle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.