Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Hvis dette høres spennende ut og kan være noe for deg så kan du sende meg en mail på _marie@hotmail. Jeg driver med en del prosjekter om dagen mtp dette med kosthold og ernæring
Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Det å pakke løken inn i plast fører nemlig til et lukket og klamt miljø, i tillegg vil oppbevaring i plast raskt gi spirer i løken, samt mugg og dårlig kvalitet
Disse vildu nok lage før neste jul. Min egen lille oppskrift finner du nedenfor bildet. Jeg brukte garnet Senja (hadde en rest liggende i de rette fargene) som du kan kjøpe på Nille
Høres dette spennende ut å du ønsker å ta et eller flere av trinnene er det bare å ta kontakt. Modellen vil fotograferes før og etter og duvil få veiledning gjennom hele prosessen, og ved godkjent prøve sertifisert som Imagestylist
For å delta må du bare skrive i kommentarfeltet at duvilvære med og huske å legge igjen email adressen din (bare jeg vil se den) også vildu bli kontaktet av meg via email og duvil der få vite mer eksakt hva dette opplegget går ut på
Du kan velge om duvil legge en skive med ost oppå, men det er ikke nødvendig. Neida, man kan vel kalle det for hva man vil, men poenget er at dette er veldig godt og svært enkelt
l om duvil ha det tykkere. Sjokoladen kan enten være forskjellige varianter av ren steviasjokolade (lys, mørk, hvit), din egen hjemmelagde sjokolade, annen sukkerfri sjokolade (Anbefales ikke), eller i verste fall vanlig sjokolade
Toast & smør. Følg med, for det er lett å brenne deigen, så hvis du har en ovn som er litt varm, kan det lønne seg å senke temperaturen noe og heller bruke litt lengre tid
Fondanten er ferdig når den såvidt er stivnet, den skal være litt gelèkonsitens når du tar i formen. Skal du ikke lage fondaten med en gang, kan du fint lage røren på forhånd og sette den kald i kjøleskapet
Det bør stå hvilken olivenlund produktet kommer fra, navnet på produsenten, når olivenen ble høstet, fra hvilken olivengård, opprinnelsesland og hvor mange liter av produktet som er produsert
Betakaroten vil lagres i huden som et pigment og beskytte huden mot solskader, så hvis du har tendens til å få soleksem kan rikelig inntak av betakarotenrike matvarer noen dager før du reiser til syden beskytte deg bedre og redusere sjansen for å utvikle soleksem og andre solskader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.