Høstkylling i fransk vinsaus!Vinsaus. Vinsaus. Denne retten er til 6 - 8 personer, litt etter hvor mye hver enkelt spiser, men man kan halvere også Bentes Matblogg
Høstfest med spegris Vi laget også en vinsaus som fikk stå og småkoke til grisen var ferdig. Hver høst inviterer vi venner til høstfest LANDMAT
SALTIMBOCCA ALA ROMA Med en deilig vinsaus til. DET ER EN SJANGSE FOR AT JEG DEN ROMSERSKE INSPIRASJONEN VI VISE SEG TYDELIG EI STUND FRAMOVER På kjøkkenet mitt og i hagen min
Plumpudding Server gjerne med en vinsaus. Bland den finhakkede nyretalgen med de andre tørre ingrediensene. Sukat finsnittes og rosiner og korinter meles litt for ikke å gli ned i bunnen Varden.no
Flyndre i vinsaus Skyll soppen hurtig, hakk den fint. Legg til side 10 hatter til garnering. Fres sopp og løk i smør, hell på olje Varden.no
Timbal av hare Server timbalen med en god sopp- eller vinsaus, kokte grønnsaker og eventuelt gratinerte tomater eller potet- og pastinakkgrateng Varden.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.