Kalkunbryst medsteinsoppsaus, potetpure, sprøstekt champignon, søtpotet og waldorfsalat. Ved å steke kalkunbryst på denne måten vil du få et saftig og godt bryst, med nydelig soppsaus
Viltkjøtt er stort sett veldig mørt, og trenger sjelden veldig lang koketid. Viltgryte med skikkelig viltsmak er helt nydelig mat, og dette er min favorittoppskrift
Du kan selvfølgelig bruke annet viltkjøtt også. Krydre med kvernet salt og pepper. Sørg for å bruke godt med smør slik ut du får mest mulig stekesjy du kan bruke i sausen etterpå
Nå er vi midt i jaktsesongen og mange frysere fylles opp medviltkjøtt. Vi er ikke så heldige at vi har tilgang på viltkjøtt annet enn gjennom butikkene
Gjerne til viltkjøtt eller lam. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Stouten har en mild og rund smak som passer godt til viltkjøttet. Sammen med en deilig elgstek og flotte grønnsaker som potet, hvitløk, gulrot, sellerirot og sopp ble dette en fantastisk god gryte
Kjempegodt til viltkjøtt. Krydre med salt, pepper og litt soyasaus. Krydre med salt og pepper. La det koke noen minutter, til det tykner og smak til med soyasaus, salt og pepper
De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både med og uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Serveres til biff eller viltkjøtt. Jeg hadde en del løk til overs som jeg hadde i et mindre glass uten kanelstang, men med en finkuttet chili og en klype hele spisskummin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.