Vilt i leirgryte med potetpaté
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner
  • 200 grader for leirgryte
  • 175 grader og sett potetformen i samme ovn til alt er ferdig etter enda
  • 15 minutter hvis brukt før,
  • 30 minutter hvis ny
  • 1/2 kg viltkjøtt
  • 1 dl olje
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss eplesidereddik
  • 10 knuste enerbær
  • 1 ss knust
  • 1/2 pepper
  • 4 gulrøtter
  • 1 cm skiver
  • 2 løk i båter
  • 4 store champignoner
  • 4 fedd hvitløk i skiver
  • 1/2 dl soyasaus
  • 2 dl vann
  • 1 kjøttbuljongterning
  • 4 poteter
  • 2 store søtpoteter
  • 1/2 pk
  • 2 egg
  • 2 dl H-melk/matfløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.