1 løk
Champignon etter smak, dvs en fem-seks stykker. Denne gangen brukte jeg en liten boks hermetiske champignons og det var helt greit, men kanskje litt mye.
Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. Sikt inn hvetemel og vend forsiktig inn med en slikkepott
Jeg er derfor ikke det minste overrasket over at brødet (og opphavskvinnen Gunnvor Refsdal) ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010 (oppskriften var da kalt «Sunt brød»). 3 dl havregryn 2 dl hvete helkorn 1 liter kokende vann 1 dl linfrø 1 dl solsikkefrø 1 dl sesamfrø 1 dl gresskarkjerner 1 dl hvetekim. Jeg er derfor ikke det minste overrasket over at brødet (og opphavskvinnen Gunnvor Refsdal) ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010 (oppskriften var da kalt «Sunt brød»). 3 dl havregryn 2 dl hvete helkorn 1 liter kokende vann 1 dl linfrø 1 dl solsikkefrø 1 dl sesamfrø 1 dl gresskarkjerner 1 dl hvetekim. Jeg er derfor ikke det minste overrasket over at brødet (og opphavskvinnen Gunnvor Refsdal) ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010 (oppskriften var da kalt «Sunt brød»). 3 dl havregryn 2 dl hvete helkorn 1 liter kokende vann 1 dl linfrø 1 dl solsikkefrø 1 dl sesamfrø 1 dl gresskarkjerner 1 dl hvetekim
Rør godt sammen ved hjelp av slikkepott. Hell blandingen over i formen, trykk ned med slikkepott, bruk litt tid og form til blandingen så bunnen blir jevn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.