Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Vinterferien er godt i gang for mange og snart er det helg. Om du ønsker en enda mektigere kake med enda mer Troika effekt, kan du kjevle et marsipanlokk å legge over sjokoladekremen før du har på glasuren
Pass på under piskingen at skålen er helt ren, og at du ikke får i noe eggeplomme, det kan føre til store vanskeligheter for å få til riktig konsistens på marengsen
) La den avkjøles helt før du deler kaken i lag og har på sjokolademousse. Sacher bunn med sjokolademoussefyll og sjokoladeganachtrekkOppskriftene er hentet fra "den store kakeboka" av Sverre Sætre
Da kan dere lene dere tilbake i sofaen og se på at jeg løper rundt og stresser. Kaken skal være så stekt at overflaten, sider og bunn er faste, men midten må fortsatt være myk og gjerne litt flytende når du tar den ut av ovnen
Jeg liker mandler på toppen en dæsj med cognac i vaniljekremen. Denne kaken bakte ofte min mor da jeg var liten, og jeg synes den var veldig god som barn, selv om den var en litt mer “voksen kake”
Ei venninne la ut Kaco på facebook for et par dager siden, ja da måtte vi jo bare prøve, fikk overtalt guttene til å prøve tacokake som jeg velger å kalle det, og uvitene som de var sa de ja
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.