En variant som er like god er å blande pestoen med en kremost før du fyller tomatene. Skjær toppen av tomateneog fjern innmaten med en teskjeHa resten av ingrediensen i en mikser og kjør til en jevn, men litt grov blandingLegg blandingen i tomateneog server
Skivene serveres rykende varm medtomaterog salat. Smør smøreost på to skiver, legg på ruccola, soltørkede tomater skåret i strimler og tilslutt spekeskinke
Et bugnende smørbrødmed godt pålegg og fristende garnityr ser lekkert ut og smaker nydelig. En ting er sikkert, et godt brød er utgangspunktet for at smørbrødet eller sandwichen skal smake godt
Godt brød, helst hjemmebaakt God pate eller en grov leverposteiRikeligmed aspargesGrovkvernet pepperHer er det bare å lesse på med pate eller leverpostei
Pestoen fra Coop Smak forskjellen er uten ost. Skjer tomatene i fire og legg på sammenmed oliven. Tin butterdeigsplatene, del i to og legg over på stekebrett med bakepapir
Markér midten av leivene med et glass el. Dryss over osten. Oppskriften har jeg laget selv da videoen på nettet bare har russisk eller ukrainsk språk og tekst
Her er også en god variant medfetaost, spinat og soltørka tomat. Deigen kan også lages kvelden før eller på morgenen, da må du bare ta den ut av kjøleskapet noen minutter før du begynner å arbeide med den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.