I går var vi på hytta og gjorde den klar til vinterstengning. Smelt ved svak varme. Her er blant annet de gamle bringebærkvistene nå skåret ned, mens de ferske skuddene står klare for å bærebringebær til neste sommer
Rist nøttene på svak varme i en kasserolleNår de begynner å få litt farge og det dufter godt tilsetter du balsamicoHer kan også rødvin- eller portvinseddik benyttesTilsett olje og la dette surre i et par minutterTilsett så et par spiseskjeer honning og rør godt omSalt og pepper etter behov
Grillmat trenger ikke nødvendigvis å dreie seg om kjipe flintsteksleiver og trailergrill, det finnes jo knapt nok noen ting som ikke kan gå pågrillen i disse dager
Dessverre gikk også mine kjære besteforeldre på morsiden bort begge to, to mennesker jeg alltid har vært veldig nær, og selvfølgelig også veldig glad i
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Denne middagen lager seg stort sett påpågrillen. Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt
Del på e-post. Bruk sommerens bær av alle slag og rør sammen med sukker til nydelig sommersyltetøy. Jeg bruker jordbær, bringebær, rips, solbær og blåbær
Grill på middels varme til alt er gjennomvarmt og soppen er litt gyllen. Etter en lengre sommerferie fra bloggingen er det med stor glede jeg ser at sidevisninger nesten har doblet seg på kun et par måneder
Skjær smøret i åtte skiver og legg to skiver på hver biff ved servering. Grill over sterk varme 10-12 minutter (medium), litt avhengig av tykkelsen på kjøttet. Legg de ferdig grillede biffene over på en kjøligere del av grillen og la dem hvile 5-10 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.