I dag bakte jeg vaniljecupcakesmed blåbærfrosting toppet med friske blåbær. Frostingen slumpet jeg litt med, men det jeg gjorde var å ta en mengde smør, tilsette melis og litt melk til konsistensen og smaken var bra
Jeg byttet ut vaniljeessensenmedvaniljestang, og brukte fløte i stedet for melk. Dette gjør cupcaken saftig, fløyelsmyk, og gir den en fantastisk vaniljesmak
Jeg har gjort noen få justeringer, og for at de ikke skulle bli for søte medvaniljesmak på kremen også brukte jeg min mammas gode sjokoladekrem på toppen
Min erfaring er at kakene mine ikke faller så raskt sammen om de er bakt med natron. Målet var å bake cupcakes som ikke ble for fete, men heller ikke for tørre
Start med å skrape frøene ut av vaniljestangen. Hvis noen vil sponse meg med lekre bakeboller så skal jeg med glede ta i mot de og reklamere for de her på bloggen min
jeg har bestillt SP,, klar vanilje extrakt og en bedre sprøyte til å pynte med. og glemte å ha i rømmen og i tillegg hadde jeg vanilje essens og ikke extract
heller du i alle ingredienser ( med unntak av vanilje og konditorifarge) i en bolle. Jeg lagde denne varianten fordi det er en del som har spurt meg om en variant av cupcakes laget med olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.