Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter. Pølsesnurrer på 1-2-32017-07-26 16. Ingredienser Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater, en plate holder til 2 pølser Grillpølser etter ønske litt smeltet smør. Fremgangsmåte Forvarm stekeovnen til 220 grader Del hver smørdeig plate i to på langsiden Dra eller kjevle litt i platen så den blir litt lenger (1-2 cm) begynn i den ene enden på pølsa og snurr deigen rundt hele pølsen. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir Pensle snurrene med litt smeltet smør Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
DelFacebookTwitterE-postSkriv utPinterestStumbleUpon. Verdens beste sjokoladekake. Denne kaken er veldig søt og mektig (men også verdens beste sjokoladekake)
You should have a firm dough that can remind of play-dough. Notes - The best way to store them is to keep them in a close container at room temperature, once they are properly cooled down
Den bør være fudgy, myk og litt klissete- med en rik smak av deilig sjokolade, nesten konfektaktig. Den store mengden sjokolade krever at etter steking, oppbevares kaken kjølig i et døgn- slik at den får satt seg
2-2,5 ts salt. Kok deretter sausen i ca 4-5 minutter etter at den er spedd ut. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Fra Trines Matblogg -. Fra Trines Matblogg -. 5 dl væske (melk, vann eller juice), 20-25 grader 3 ss sukker 50 gram gjær 3 ss olje 2 dl byggmel 3 dl grovbakstmel 3 ts salt 13-15 dl hvetemel. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. La brødene etterheve under klede i ca 35-40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved ca 200 grader i 40-45 minutter. 5 dl væske (melk, vann eller juice), 20-25 grader 3 ss sukker 50 gram gjær 3 ss olje 2 dl byggmel 3 dl grovbakstmel 3 ts salt 13-15 dl hvetemel. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. La brødene etterheve under klede i ca 35-40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved ca 200 grader i 40-45 minutter. 5 dl væske (melk, vann eller juice), 20-25 grader 3 ss sukker 50 gram gjær 3 ss olje 2 dl byggmel 3 dl grovbakstmel 3 ts salt 13-15 dl hvetemel. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. La brødene etterheve under klede i ca 35-40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved ca 200 grader i 40-45 minutter
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Verdens beste, kvæfjordkake, nasjonalkake, kongekake, drømmen. Stekes midt i ovnen på 165-170 grader i ca 35 min. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 125 g margarin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.