La svelle i ti minutter før du har smør i vaffeljernet og steker. Vafler er noe som blir spist over hele verden og de aller fleste har et forhold til denne retten
Her det mye inspirasjon å få og ikke minst støtte til kostholdet. Hei igjen, blogglesere. Men jeg syntes disse vaflene smaker som vanlig vafler, ogogså her falt det i smak hos samboeren min
Ønsker dere en fantastisk torsdag - nå er sola tilbake. Desserter, Is og Bakverk. Jeg har løpt forbi de x antall ganger i skogen uten å i det hele tatt smake på de
Oppskriften er superenkel og laget på et lite minutt. Vafler uten raffinert sukker og hvetemel som i tillegg smaker godt, ja da bør du prøve disse vaflene
Servert varm med is eller krem og friske bær smaker den helt fantastisk. Det blir ikke det samme å steke dem i et vanlig vaffeljern, de blir ikke like store og gode
Visp lett sammen egg og fløte. Bland i det tørre og til slutt smør. Krydder/urter/søtning om du vil (jeg hadde denne gangen i ca 0,5 ts kanel og 7 dråper stevia vanilje). La svelle i 15 min
Vaffelkaka er derimot ikke like god dagen etter. ¤ La røra stå slik å "svelle" (det heter det av en eller annen grunn, når røra skal stå og du ikke skal gjøre noenting med den) en halv times tid, minst, i kjøleskapet eller på benken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.