Vårruller er noe vi harhatt lyst til å lage i lang tid hjemme hos oss. Forslagethar blitt fremmet og ivrig applaudert med jevne mellomrom, men så er det alltid noe som er viktigere å få laget
Men i daglagde jeg vårruller for første gang, kjøpte frossen filodeig på A-foodmarket. Har ikke lagd så mye spennende i det siste også har jeg vært en del på farten
Dyppet i en blandingav søt chillisaus og soya,smaker det aldeles vidunderlig. Vietnamesiskevårruller i supertynt rispapir,uten steking kan disse lett anbefales om du er ute etter noe skikkelig sunt og godt
Gi glassnudler et oppkok. Soyasaus. Blandaltsammen og avkjøl på benken. Sweet chilisaus. Når alle er pakket, sett på stekeplate og hastekepannahalvfull med raps eller solsikkeolje
Vietnam blir ofte omtalt som urtenes hjemland, og har utviklet en særegen og imponerende kokekunst. Maten i Vietnam er inspirert av både fransk og kinesisk kjøkken
du tror sikkert dette er for vanskelig å lage. for myke vårruller er ikke godt. men nei da. du tror sikkert man må ha en stjerne i michelin for å klare dette
Etter jobb i daglaget jeg stekte vårruller, eller spring rolls. Jeg harvalgt å hagrønnsaker og reker i mine vårruller, men du kanvariere innholdet med andregrønnsaker og andre proteintyper som kylling og fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.