Våre egne unike taklamper. Lett som en plett. 29. 01. 2016 kl. 17. 09 i. DIY. Én kommentar. Ja, får man ikke kjøpt det ferdig, så er det bare å lage selv da
I år kjøpte eg berre ei bok på mammutsal "Bønner og linser" av Camilla Jensen. Den såg fin ut med kjapp gjennomblaing, og eg har tenkt fleire gongar i det siste at husstanden burde blåsa liv i bønner og belg-matlaginga vår
Håpet er at vi igjen begynner å interessere oss for hvor maten vi spiser kommer fra, bruke hele dyret vi har tatt livet av, og tar vare på våre mattradisjoner
Slik ser nyplukket traktkantarell ut. Sjelden angrepet av mark, og lett å stelle. Det er ikke bare i Antibes kantarellen er kommet (det uthevede bildet over)
Mascarponekrem til vårens desserter. Og den passer til det meste av vårens fristelser,det være seg bærkompotter, bløtkake, rabarbra, jordbær, fruktsalat, formkake osv
Da var endelig våren her, eller vi kan jo nesten si det har vært en forsmak på sommeren denne uken. Salat til våren - med kylling, kikerter og fetaost 2014-04-21 17. 30 Serves 4 En nydelig salat til våren, fylt med sunne ingredienser. 4 En nydelig salat til våren, fylt med sunne ingredienser
DESSVERRE ER DET IKKE NOE JEG HAR PRØVD PÅ KJØKKENBENKEN ENNÅ, JEG GJENTAR ENNÅ. Det virker litt komplisert, her er det ikke bare å flyte på gammel kunnskap
De historiske oppskriftene våre har vind i seilene. Hummer 1814 à la Finckenhagen. Det går i sjømat, til lands og til vanns, og det er ikke hvem som helst som har kokkelert fram rettene vi byr på i dag og et par uker framover
Men, jeg lengter etter våren og varme. Foto. Björn Lindberg. Jeg vet vi er i begynnelsen av februar. Derfor en kald suppe som vekker en følelse av en varme vårdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.