Men siden det er ganske mye gjær i denne deigen går det raskt, mellom en halvtime og en time for hver runde her hos meg, et par-tre timer totalt sett fra start til pideene er ferdige
Stek de brune i godt med smør på middels/høy varme, og tilsett de så i sausen. Jeg anbefaler, som nevnt tidligere, å steke krydder, smaken kommer først til sin rett, når krydderne har hatt en runde i stekepannen først
Hummus er en sunn og smakfull dipp av kikerter som er ekstra god til stekt kjøtt. Jeg strimlet biffkjøtt og krydret det med ulike krydder som er vanlig i kebab og toppet det hele med en frisk tyrkisk ezme salat
Jeg elsker å kombinere det søte med det salte. 1 pose Tyrkisk Pepper (denne hakker du i stykker til små biter, legg de i en pose og slå de i stykker). 1 pose Tyrkisk Pepper (denne hakker du i stykker til små biter, legg de i en pose og slå de i stykker)
Halv bunt persille. Vi spiste grillede lammekoteletter, lammeskank, seabass med spinat og hollandaise (bedre saus til fisk skal man lete lenge etter), bouillabaisse, hummer og vi prøvde flere typiske tyrkiske retter som var super gode
Etter endel fram og tilbake fant jeg inspirasjon for Challah bun, på bloggen Hearthandhospitality, men med amerikanske mål ble ikke oppskriften helt lik
Disse vaflerne inneholder masse fiber og protein i tillegg til vitamin A, B-karoten, Vitamin D, vitamin E, folat, kalsium, kalium, jern, magnesium og sink
Tyrkisk auberginesalat er godt tilbehør til en hovedrett eller en god rorrett med brød som tilbehør. Når den er mør, så skav ut fruktkjøttet og miks det med en stavmikser til en fin masse
Og om man ikke bor i by eller ikke har tid til å bruke halve søndagen på brunsjmed venner eller bare fortsatt sverger til den gode, gamle søndagsmiddagen kan man ikke unngå å ha fått med seg trendene som kommer fra alle disse stedene som spesialiserer seg på brunsj eller frokost hele dagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.