Det som er greit med porsjonsformer, er at man ikke blir sittende å småspise etter at man har forsynt seg første gang - dette gjelder egentlig hvilken som helst dessert eller kake
v=wpcom-no-pv". Sist jeg var hjemme overrasket mamma med en smuldrepai som jeg også kunne spise. Derfor er denne paien perfekt, for den skal verken eltes eller bakes ut – bare smuldres over bær
Den klassiske Hundebäckerei-varianten har alltid gojibær og hakkede pistasjnøtter som pynt. Denne gulrotkaken kvalifiserer til å få et "verdens beste"-stempel
Denne kan lages både med friske og frosne bær, men den blir utrolig mye bedre med ferske bær, da de frosne ofte er sure og har mye vann i seg som da smelter ned i paien, så den blir vannete og bløt
Den seige, mektige konsistensen har de til felles, men Blondie har friske innslag av bringebær, ørlite hint av sitronskall og et hav av karamell- og vaniljeristede smaker fra både hvit sjokolade, vaniljestang og ristede hasselnøtter
-) Fordel bærene i en vanlig paiform/ ildfast form. -). Server gjerne med pisket krem eller litt is. Hvis du bruker frosne bær bør du legge dem i en sil eller et dørslag og renne godt av seg før du bruker dem
Eple med havre- og kokoslokk. Denne smuldrepaien med havregryn og blåbær lager du på få minutter. Du trenger selvsagt ikke å buke noe som helst som «fyll», men jeg valgte å bruke kesam med limesmak
Jeg vil bare gjøre oppmerksom på at mens oppskriften på smuldredeigen kan overføres til alle varianter av søte smuldrepaier, så må mengden sukker som brukes til fyllet justeres etter som hvilken frukt- eller bærsort du bruker
Lav-FODMAP er en diett for mennesker med irritabel tarm syndrom (IBS). ♥ Bær som er lav-FODMAP. Denne høstlige smuldrepaien er glutenfri og kan enkelt gjøres lav-fodmap
- -. Nydelig og enkel smuldrepai med fantastisk god smakskombinasjon. Veldig enkelt - veldig godt. Og med vaniljekrem i tillegg, så blir dette bare helt NAM
Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.