Bestemoren min bakte nydelig leverpostei da og hun gjør det fortsatt den dag i dag. Denne oppskriften har blitt brukt i min familie i flere generasjoner og til min store glede, er denne blitt en favoritt hos mine barn også
Grov pita med kyllingburger, salat, aioli, løkringer ogestragonaioli. Laget en kyllingburger på samme metode som jeg lager mine "slider"Serverte hele herligheten i et grovt pitabrød
Blings med fiskekaker, gulrot, stekt løk ogremuladeSandwich med kylling og tomatpestoPita med kylling ogkantarellSandwich med reker, ingefær, agurk og reddikBringefriskClub sandwichKjøttfri blingsNybakt brød med ekte smørKjøttkaker og rødbeterTomat og mozzarellaRibberull og surkålSylte oggrov sennepRibbeblings med rødkål og rosenkålSmørbrød med grov leverposteiBurgerblingsBlings med kurrysild
En av tingene jeg gjorde før når jeg var i dypet var å lage "dagens sandwich". Rekesmørbrød med aioli, agurk, ingefær, avocado og reddikPå Norske undervannsbåter er maten uten tvil den viktigse og kanskje eneste velferden
Heimelagd leverpostei høyrer førjuls- og juletida til. Men du kan trygt gå for kyllinglever i standen for storfe- eller svinelever, som berre inneheld halvparten så mykje kolesterol
Denne uken har lillegutt fått grove gulrothorn med ost og skinke fyll i turmatboksen. I tillegg fikk han med lefse smurt med smørost og salami, spyd med gulost og morrpølse og eple og druer
Orginaloppskriften var ikke gluten- og laktosefri og heller ikke medyoghurt. -Julia- . Da har vi kjørt mamma og pappa som straks starter turen tilbake til Sunnmøre og er snart klar for babysvømming
Oppbrinnelig blir disse brødene nemlig laget med kremost og egg, men jeg har brukt yoghurt - slik at de blir litt sunnere for oss som ikke trenger ekstra fett og kalorier i hverdagen vår
Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt. Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.