Så i dag blir det sommersalat med ekstremt digg, hjemmelaget gresk Tzatsiki (hvor den Z' en skal være, veit jeg ikke, så varierer litt på den for å få minst èn versjon av "Tsatziki" riktig)
Bland sammen 2 ss olivenolje, finhakket hvitløk, tørket mynte, oregano, salt. og pepper og legg kyllingfileter delt i store terninger i marinden i ca 30
Ha over litt piffikrydder og så tzatsiki. 8 pitabrød 1/2 isbergsalat 1/2 agurk 1/2 boks ferdigkjøpt tzatsiki 2 pk kikerter (ferdig til bruk) 1 pk sorte bønner (ferdig til bruk) 1 liten boks mais 1/2 pk vegetarnuggets fra coop (kan sløyfes for å gjøre retten ennå billigere og med mindre fett)
Tzatsiki. 5) Server med tzatsiki og pommes frites. 5) Server med tzatsiki og pommes frites. Igår hadde vi som sagt “Havets skattekiste” til middag, etter å ha blitt fristet av reklamen i flere dager nå, og da jeg så Malin hadde laget det ble jeg enda mer fristet til å prøve det vi og
Jeg bruker som regel en “bolle” med mozzarella-ost til 2-3 personer og beregner ca tre tomatskiver pr person – men det kommer an på hva du har ellers – til grilling er det f eks ofte mye tilbehør og du kan kanskje beregne to tomatskiver – noen ganger serverer jeg kun mozzarella-salat og tzatsiki og brød f eks som et måltid – og da lager jeg gjerne et helt fat mozzarella-salat til to personer – så prøv deg fram
Server med ertemos og remulade, eller grønnsaksstaver og tzatsiki. Fiskepinner er mange barns favoritt, men dessverre inneholder de ofte lite fisk, er forhåndsstekt i palmeolje, og har panering av hvetemel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.