Det ble tre typer marengs topper, hvite, lett rosa og turkis. Ha eggehviten i en miksmaster sammen med litt av sukkeret, og begynn å pisk på full styrke, når eggehviten har gått en stund skrur man av mikseren og har i mer sukker, og denne prosessen fortsetter til alt sukkeret er i eggehviten, og eggehviten er blitt helt stiv (kan du snu bollen og ikke noe faller ut, da er eggehviten stiv nok)
På toppen koste vi oss med appelsin, kvikklunsj og kaffe. Turtil Gursligruvene og besøk av paps. En av våre felles interesser er å gå tur (selv om han kanskje er hakket mer utholdene på langtur)
Så jeg håper vi får det til, at vi alle holder influensaen på avstand. Fra Lillestrøm gikk turen videre til Strømmen, der hadde vi lyst å se litt nærmere på hvordan det hadde blitt på den nye utbygger delen som er der
kallenavnet "fjellets gull" kommer nok fra den rød-oransje fargen som får disse bærene til å se ufattelig delikate ut og kan se ut som gullmynter som ligger langs myrene på fjellet
I dag har vi brukt dagen til en deilig tur på Åkrasanden med hundene. Da vi kom hjem tok Sophia og jeg oss en tur på kjøkkenet mens Øystein slaktet haner
Fy som jeg har savnet den. Turentil den nyåpnede mathallen i Oslo. Kaloribehovet mitt er større enn den gang, så jeg har vært nødt til å fikse litt på denne for å kjøre den mer energitett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.