Dette er en tung deig så jeg anbefaler kjøkkenmaskin her. Det aller beste med brødet (foruten at det er veldig sunt og uten hvetemel) er at det er absolutt verd ventetiden
Sprøstekte torsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på menyen når jeg reiser hjem til min mor som bor ved det heftige og lunefulle Stadhavet
Perfekt middag med sunne ingredienser uten at man blir stappmett og tung etterpå. Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Han mente at menyen hadde en tung, wagnersk profil. Etter en bit av denne er du solgt. Nylig leste jeg et intervju i en avis om en som holder på å bygge opp en ny restaurant
På helt tradisjonelt vis lages dette brødet ved å varme opp litt baconfett, talg eller annen olje i en tung støpejernspanne og deretter helle et røre basert på maismel, egg og melk direkte i det varme fettet
Den er ikke 'tung', men fortsatt har den en slags betryggende mektighet ved seg. Ikke bare har sopp svært varierende smak og konsistens etter hvilken type sopp du bruker, man kan også fylle dem med all slags herligheter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.