Om man trengerå stabilisere emulsjonen lengre ville jeg heller strødd på en veldig liten dose xantan-gummi, siden den har vist seg å være mest effektiv til åforlenge virkningen av lecitin
Det er best å bruke en stål eller glassbolle=) (plastikken er vanskeligere åfå helt fri for fett) Deretter har du i en og en spiseskje av sukkeret mens du visper til alt er oppbrukt
Spe forsiktig i oljen, litt etter litt. Lett som en plett, sunnere og mye bedre. Her har du min oppskrift, om du vil ha Aioli knuser du bare litt hvitløk etter smak og tilsetter
Man kan kjøpe egne utstikkerformer til dette, eller bruke pepperkakeformer og lignende. Den er ferdig når den ikke klistrer seg til hendene, og er ganske fast
Man trengerikke alt nytt eller masse ekstrautstyr forålage god mat. Jeg får vanligvis ikke med meg noe som helst av den slags, jeg er ikke en typisk realitydeltager eller spesielt mottagelig for kampanjer
Jeg har tidligere forsøkt med sukker, men en fårikke den glinsende effekten som en er ute etter. D En kan jo få kjøpt i enkelte nettbutikker, men utvalget i farger er svært dårlig og så koster det mye mindre ålage det selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.