1960- tallet
var begeistring og mulighetenes tid, og en uskyld og naivitet preget tidsånden. Charterturismen ble født, eventyrlysten ble vekket, og verden står åpen.
SAMSUNG CSC. Hjemme hos oss er det min bedre halvdel som er ekspert på bollebaking. Etter mye mas fra venner og familie, har jeg fått tillatelse til å dele oppskriften på bloggen
Og brått hadde det blitt sommer i Trondheim, for en fin start på uken. Det har vært blå himmel, sol og varme temperaturer i hele dag, og jeg håper at dette bare er forsmaken på hvordan sommeren blir i år
VÅR = RAMSLØK. 25. 04. 2016 kl. 05. 43 i. Godt ved siden av. Ingen kommentarer. God Morgen i en ny uke. ). De som har lest bloggen en stund vet sikkert at jeg er medlem av Kooperativet hvor man kan bestille norske økologiske grønnsaker
Super gode, syrlige og saftige muffins som dere bare må teste ut. Hvis dere ikke liker rabarbra så går det fint ann å bruke bringebær eller andre frukter og bær også
Jeg elsker litt røffe salater med kraftige dressinger. Denne salaten er en nær slektning av Cæsar og har vært en populær middagssalat for store og små i mange år
Håper dere nyter sommeren. Det jeg kanskje setter aller mest pris på, er de varme sommerkveldene der man kan sitte ute til langt på natt og bare prate, spise og kose seg
aubergine, buffé, fenikkel, festbord, laks, sommerfest, vegetar. Det er den tida vi deler med dei vi er glade i som vi huskar og som gjev livet meining
Jeg prøver å få kontroll over cravingsa mine som er en konsekvens av all is-spisingen i helgen. For å holde den i sjakk så eksperimenterer jeg litt på kjøkkenet og tilfredstiller smaksløkene med nye, spennende smaker
I de siste årene har det vært en oppblomstring av små bryggerier som tilbyr de herligste drikker av humle og kornmalt, en utfordring for de etablerte gigantbryggeriene som Carlsberg og Heineken
Kos ♥. Gårdagens kosemat, røkt og tørket hvalkjøtt. Snurrepølser (pizzadeig snurret rundt og stekt i ovnen, ca 15 min), og verdens beste sennep og ketsjup
SOMMER. I dag fikk jeg prøve meg på en morsom liten photoshoot med tema «sommer på landet». Hjemmelaget hyllebærsaft gir skikkelig sommerstemning og smaker jo så godt
God sommer. Skal du lage ripsgelé, er det nå på høy tid. Det kommer litt an på hvor i landet du bor, men på torpet i Värmland bugner både rips-og solbærbuskene
Super som tilbehør til sommermaten, kylling, fisk eller til tapas/koldtbord. Som oftes har jeg basilikum i hus, så da ble det en sommerversjon med eple og basilikum i min utgave
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.