Beregn 250-500 g ribbe per person, det kommer ann på hvor mye tilbehør du serverer til. Hvis du skal være helt sikker på og ha igjen ribbe til julefrokosten, beregner du 500 g per person
For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Det er en viktig del av den norske arven og historien vår
I dag har jeg kokt ertesuppe på kraft fra svineknoke, litt rester av kjøtt og kikerter. Jeg har "spedd på" med litt pølser og brukt masse gode grønnsaker
Tradisjonelle fastelavnsboller uten tilsatt sukker. 10. 02. 2015 kl. 20. 07 i. Bakst. 16 kommentarer. Hei. Alle bolleglade mennesker har vel full kontroll over hvilke dager man har en perfekt unnskyldning for å slenge sammen litt deilig gjærbakst
ertesuppe med svineknoke, purre og gulrot. Middagstips. 19. 11. 2014 kl. 09. 21 i. Ulike supper. Ingen kommentarer. Vinteren nærmer seg og kulda biter seg fast i marg og bein
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.