Tour de Gourmet. Fra Montpellier til  Pot au feu i Albi
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2013 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar
  • VIN
  • 750 g Bog storfe
  • 1 chili pepper, rød Husk nå den milde søte sorten.
  • 30 g ingefær – rot, frisk
  • 2 løk 2 fed hvitløk
  • 1 ss timian, tørket
  • Olje (olivenolje)
  • ½ liter rødvin
  • 2 ss tomatpuré
  • 1/2 ts rosmarin
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 paprika, rød
  • 1 paprika, gul
  • 1 ts chilipulver
  • 10 basilikum blader, frisk
  • 1,5 kg poteter
  • 1 ss tørket oregano
  • 50 g mandler, hakket
  • salt
  • pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.