180 grader
i ca 15-20 minutter, litt lengre om du bruker fryst fisk. Eg brukte ryggfilêter av torsk.♦ Gresskarmos Denne var klar fra før da eg ovnsbakte fleire stykker og hadde eit stort glass i kjøleskapet (les meir her), men gresskarmos kan også lages i fersk hurtigversjon ved å grave ut litt av innmaten og mikrobake til fruktkjøttet er mørt, ca. 5-10 minutter, for og så mose med stavmikser. Smak gjerne til med litt smør, salt og pepper. Server gjerne med litt fersk spinat! Det hadde gjort seg med en feittkilde på tallerken da torsk er veldig magert, både pinjekjerner, pesto, bacon og avokado/guacamole er mine favoritter som eg synes er godt til kvit fisk. Næringsrikt og virkelig godt! Søtpotetmos er fortsatt aller best etter mi meining, men gresskarmos er ikkje langt unna. Viktig å variere og prøve seg fram med nye smaker ♥Så over til eit Tirsdagstips til dere speke lesere!Eg nærmast sprakk av glede da eg såg denne nyheten på x-life i går - Bestselgeren 2XU kompresjonstights i en nyutvikla variant med breiare og høgare liv. Den har samme egenskapene som den tidligere tightsen med god passform, gradert kompresjon og gode pusteegenskaper. Du finner den her. Eg gleder meg stort til å prøve denne! Innlegget inneholder annonselenke. Vi snakkes plutselig!#lindastuhaug #middag #middagstips #glutenfri #melkefri #gresskarmos #gresskaroppskrift #gresskar #oppskrift #mat #matinspirasjon #sunnmat #matblogg #sunnmatblogg #utengluten #utenmelk #xlife #reklame
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Og torsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. legg torskefileter oppi sausen og stek videre i ca. Og spicy hverdagsmat, krydrer livet og kjærligheten…følg med videre
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Jeg ble oppfordret av Godfisk til å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskrifter til torskemiddag og hashtagge de med #codshare
Torskeloins pensles med pesto, enten rød eller grønn, og pakkes inn i parmaskinke. Du vender spinaten i olivenolje med sjalottløk og hvitløk, og tilsetter en pose potetmos
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.