Torsk med gresskarmos
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 180 grader i ca 15-20 minutter, litt lengre om du bruker fryst fisk. Eg brukte ryggfilêter av torsk.♦ Gresskarmos Denne var klar fra før da eg ovnsbakte fleire stykker og hadde eit stort glass i kjøleskapet (les meir her), men gresskarmos kan også lages i fersk hurtigversjon ved å grave ut litt av innmaten og mikrobake til fruktkjøttet er mørt, ca. 5-10 minutter, for og så mose med stavmikser. Smak gjerne til med litt smør, salt og pepper. Server gjerne med litt fersk spinat! Det hadde gjort seg med en feittkilde på tallerken da torsk er veldig magert, både pinjekjerner, pesto, bacon og avokado/guacamole er mine favoritter som eg synes er godt til kvit fisk. Næringsrikt og virkelig godt! Søtpotetmos er fortsatt aller best etter mi meining, men gresskarmos er ikkje langt unna. Viktig å variere og prøve seg fram med nye smaker ♥Så over til eit Tirsdagstips til dere speke lesere!Eg nærmast sprakk av glede da eg såg denne nyheten på x-life i går - Bestselgeren 2XU kompresjonstights i en nyutvikla variant med breiare og høgare liv. Den har samme egenskapene som den tidligere tightsen med god passform, gradert kompresjon og gode pusteegenskaper. Du finner den her. Eg gleder meg stort til å prøve denne! Innlegget inneholder annonselenke. Vi snakkes plutselig!#lindastuhaug #middag #middagstips #glutenfri #melkefri #gresskarmos #gresskaroppskrift #gresskar #oppskrift #mat #matinspirasjon #sunnmat #matblogg #sunnmatblogg #utengluten #utenmelk #xlife #reklame

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.