Hell over eddik og olje og smak til med salt og pepper. Da kommer jo den lille raske sausen godt med. Grillsesongen er igang og hva passer ikke bedre enn en rask, frisk, syrlig saus for å følge all slags grillet kjøtt og sjømat
Røkt torsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Torsk gjorde susen ogmedblomkålmos som tilbehør ble det godt, sunt og som Emil så. I uka som var benyttet gutta mine og jeg anledningen til å kose oss med grill og terrasse og siden gubben kom sent hjem og det bare ble tre av oss til middag ble dette enkelt og greit løst medtorskog folie
Kok blomkålenog lapskausblandingen og mos den med en stavmikser krydre med salt og pepperkok opp skivede gulrøtterkok egg hakk opp og bland med smeltet smør
Torskmed soyasmør, grillet serannoskinke, og en julienne av vårløk, rødløk og rødbet. Nå får man kjøpt en torsk som er pakket på samme prinsippet som Salma
Morsom og enkel Fiskerett som lages i form på grillen, med indirekte varme. Hell i jalapenos og ananas uten safta og skjær bananen i biter og fordel det i hele forma
Serverte her med byggris og bearnaisesaus til. Ha på godt med pesto på toppen av fisken. salt og pepper. Legg utover grønnsaker og fisk på stekebrett, dryss over salt, pepper og olje
Men et par dvaske vårløker og en halv purre sammen med en torskefilet (fisket av svigerfar for et par uker siden) fra fryseren ble en god torsdagsmiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.