Går raskt å lage, men du må beregne litttidtilferdiggjøringiovnen. Serveres medris. Dette er en frisk og mildfiskerett som jeg lærte for mange år siden
Denne torsken her ble saftig og veldig smakfull medchorizo, vårløk og ertepure som tilbehør. Kok opp vann, legg i de frosne ertene og gi det et oppkok, tøm av vannet, ha i en smørklatt, smak tilmed salt og pepper og kjør det glatt med en stavmikser
Legg over torskestykker på linsene på middels varme og ha på lokk tiltorsken flaker seg. Mens det koker så kutt fennikel, gulrot, squash og litt sjalottløk i små biter og ha under lokk medlitt smør på medium svak varme til de er møre
Heisann, da er det en ny uke med nye muligheter. Håper dere hadde en fin helg. Smak tilmed eventuelt salt, pepper og strø over fersk koriander ved servering
For denne oppskriften jeg har brukt bakte rødebetermed fersk rosmarin og hvitløk, men du kan prøve å krydde rødbetene med tørr eller fersk oregano, eller timian
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.