0 kommentarer
Det begynner å bli en vane det å dra på tur på torsdagene, men det er liksom så greit når ingen av oss skal på jobb eller noe. Vi bruker gymtimen fornuftig mens vi ser på noe litt finere enn en gammel vegg i hallen. Åh, jeg elsker norsk natur, og er så glad for at jeg bor her i Kvinesdal
Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Vær obs på at det fort gjort blir noen ekstra turer til fryseren i etterkant, og at det ikke er fremtidige gjester som får nyte godt av bakingen
- Til sjokoladekremen piskes mykt smør sammen med melis. Hvis man vil kan man jo såklart gjøre denne oppskriften også om til små makroner ved å ikke bre den utover en langpanne, men heller bruke en teskje å legge små klatter ut på bakepapirkledde brett før man setter de i ovnen
Skal du ha potetlefsene som lomper til pølse,trenger du ikke kjevle flor-tynt. Mal potetene med salt,jeg brukte mandelkvernen,forferdelig å vaske den etterpå,men veldig effektiv
Hvis du har tenkt til det, kan det være lurt å lage en større porsjon med krem, da det går mye mer hvis du skal sprøyte ut roser på kakene istedenfor å bare smøre på et lag
Bruk en iskremskje eller en vanlig skje til å lage boller og legg de på stekebrett med bakepapir. Jeg ble inspirert da min gode venninne som sjelden baker noen ting, lagde lignende til meg i helgen
bruk en skje med varmt vann på til å trykke deigen flat - så går det lettere. Før jeg kaster meg over den store rydde/vaske/pakke dagen har jeg brukt formiddagen til trening og sanking av mammapoeng
Til slutt pynter jeg med blomster som jeg har laget av blomsterpasta. Tilsett en og en eggehvite. Å lage kransekake er egentlig ikke så veldig vanskelig, så lenge du er litt tålmodig, og jobber godt med deigen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.