God søndag. Søndags kos. 25. 10. 2015 kl. 11. 31 i. Blogg. 15 kommentarer. siden det er helg er det lov å kose seg litt ekstra så her kommer en oppskrift på formkake med banan
En ting jeg ikke er flink til, er å bake brød. Ordentlig kose seg inne en lat søndag mat. Grunnen til at jeg veldig sjeldent spiser brød er fordi magen min ikke er veldig glad i mel, spesielt ikke hvetemel som er i de fleste brødsorter, samtidig som jeg synes det metter veldig lite
So etter jobb satt Rikke på med meg innover, og imens eg tok ein kjapp gåtur opp på Høyheim med Lilo for å lufte ho litt, fant ho fram ingrediensar til kaka eg ville me skulle bake
) Det er fremdeles veldig rart å skulle gå opp i vekt og ikke ned, det strider jo med alt jeg er vant til, men skal man øke i muskelmasse så skal man øke i muskelmasse
Jeg og min fine kollega laget magisk lasagne (som dere skal få oppskrift på en dag) til de sultne tenåringene og holdt en times kostholdsforedrag for de
I går hadde jeg besøk av to venninner og da lagde jeg ytrefilet av okse m sennepssaus og persillesmør, mos av rotgrønnsaker og epleknuter m lune bær og vaniljekesam til dessert
Hverdagene kan lett bli hektisk med mange gjøremål, da er dette den perfekte retten til middag. Ha en hektisk torsdag så lenge, i morgen er det jamman meg fredag igjen
Hele uken har gått med til å male. Fredag kommer, og nå er det plutselig søndagskveld. Hun hadde bestilt vafler, også prøvde jeg meg på ei stor hvetekringle i tillegg
Avkjø desserten og server med bærsaus til 3 dl kremfløte. Mandelkjernepudding. 3 dl kremfløte5 dl helmelk1 dl sukker75 maisstivelse2 stk egg75 g skålede hakkede mandler2-3 dråper mandelessensBland fløte og maisstivelse og la det få et oppkok under konstant omrøring
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.