For å være trygg på gjennomstek kylling, ville jeg lagt kjøttet på toppen av pizzaen. Restaurantpizzamarkedet renner over av pizza med marinert kylling i alle varianter, men på hjemmefronten ser det ikke ut som vi er så aktive med selvmarineringen
Denne pizzaen med sprø speltbunn laget jeg riktignok til middag i går, jeg hadde nemlig så lyst på pizza, men pizzaen gjør seg også utmerket til helgekosen
Dette er en fin måte for folk som påstår de ikke liker kylling, til å nettopp få dem til å spise kylling uten at de vet det, da kommer disse burgerne fint til
Smør dette utover pizzabunnen Stek kylling og bacon i stekepanna før du legger dette på pizzaen. PizzabunnPizzasaus1 beger creme fraiche1/2 - 3/4 finhakket rød chili1/2 finhakket hvitløktimiansalt og pepperPizzafyll3 kyllingfileter i biter eller kyllingkjøttdeig100 g bacon i biter1 rødløk i båtercherrytomater delt i skiverhakket basilikumrevet ost Bland ingrediensene til pizzasausen først, smak til med salt, pepper og timian. Fyll deretter på med tomat, løk, basilikum og ostStek ved ca 225 grader i 25- 30 minutter Pizzasaus. 1/2 - 3/4 finhakket rød chili. 1 rødløk i båter
Bak den ut på bakepapir på stekeplate, og begynn å legg på fyllet. en bunt vårløk. pizzakrydder eller f. Smør på blanding av creme fraiche og pesto, legg på den ferdigstekte kyllingen som er krydret med gurkemeie, salt og pepper
Bre over pizzasaus på bunnene og fordel over mozzarella, kylling, rødløk og cherrytomater. Sett kjelen tilbake på platen og smak til med salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.