-). Denne suppen er rett og slett kul med et utrolig spennende tilbehør. For garnityr trenger du sort oliven skåret i tynne skiver, ansjosfilet delt i ca 1-2 cm biter, frisk mynte skåret i strimler og blåmyggost
Det er litt rart, for ganske plutselig så er ett år som ansatt ved Møllergata skole over. Og det er litt trist, for jeg trives så godt med klassen jeg jobber med
Kjør melis og smør i en mikser (med k-spaden/det flate. Ett kult tips er å smaksette bunnene. fall sagt delvis ja til å bake en 5-6 stykker til…. Sett ovnen på 180 grader over- og undervarme. Stek på samme rist i ovnen i 10-12 minutter. 5-6 ss melk. variant jeg tenkte på, som hadde vært kul til jente, var 5-6 forskjellige rosa. 5-6 stykker til…
Enkel og grei oppskrift på aspargespinner som gir utrolig kult resultat. Server gjerne stående i et glass slik som grissinipinner for en kul presentasjon
) I dag skal store deler av søndagen min brukes på StrongBody-jobbing og lesing om genetikk, men det er helt i orden når jobben er kul og lesestoffet er interessant
Jeg lærer deg å lage mine barns favoritter, som vi spiser til herdags og til fest, hvordan gjøre bursdagen sunn og kul, hvordan lage smaker og varianter som barna faktisk liker og gjør at de ikke savner butikk-snop
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Du velger selv om du vil ha skallet på eller ikke (men de kuleste kidsa i klassen har skallet på)
Nyt maten, spis sakte og klapp deg selv på skulder’n for å ha laget en skikkelig digg middag. 4-5 porsjoner. Det tar omtrent 15-25 minutter avhengig av hvor mye du koker opp. Planten tåler noen helt utrolige temperatursvingninger på mellom -4 og 38 grader, og kan dyrkes opp til 4000 meter over havet. FN erklærte 2013 for det internasjonale quinoa-året, fordi man ville skape oppmerksomhet omkring urfolkenes evne til å bevare quinoa i sin naturlige form for fremtidige generasjoner gjennom eldgamle dyrkningsmetoder og tradisjoner om å leve i harmoni med naturen og ikke ødelegge den. Man får i hvertfall i seg laangt over 5 om dagen for de som synes det er en kul ting å tenke på. 4-5 porsjoner
Lördag er det bakmässan i Uppsala, og det skal bli så kul. Ååh, min c-vitamin dose (som jeg postet på min instagram @kajabaker) fungerte ikke så altfor bra desverre
Dette er det kuleste jeg har gjort i hele år. spist med henda i all offentlighet. På den etiopiske restauranten Gådjå i Stavanger er det nemlig sosialt akteptabelt å leke med maten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.