To VM finale -Pizzaer
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2,5 dl lunkent vann
  • 25 g gjær
  • 2 ss olivenolje
  • 1/2 ts salt
  • 5-6 dl pizzamel (evt hvetemel hvis du ikke får tak i pizzamel)
  • Pizzasaus
  • 1 boks tomater, jeg brukte italienske
  • 1-2 fedd hvitløk
  • 1 neve basilikum, hakket
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts sukker
  • 1 ss olivenolje
  • litt kajennepepper
  • Kjør alt i en foodprosessor eller bruk stavmikser til alt er blandet og sausen har passe konsistens (litt tynn)
  • La den stå på benken en stund for at smakene skal “sette” seg.
  •  
  • Topping i denne rekkefølgen:
  • Pizzasaus
  • Mozarellaost (bøffel)
  • Litt revet mozarella
  • 1 pakke parmaskinke (del skinkeskivene i 3)
  • 1 vårløk i ringer
  • 1/2 squash i biter
  • 1 neve hakket basilikum
  • Litt mer revet mozarell
  • 1 neve revet parmesan

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.