Det er lenge siden jeg har hoppet og danset slik som jeg gjorde i går, og med sangen elektrisk som jeg tilfeldigvis har hatt på hjernen i hele år ble sunget for full hals i et fullsatt spektrum kunne vi ikke annet enn å la oss rive med
) Er ei jente som er kommet veldig skeis ut med kostholdet, blitt forstore svingninger i blodsukkeret, og gått opp en god del i vekt og det på grunn av dårlige kostvaner
For å treffe setemusklene optimalt bør disse danne fundamentet i treningsprogrammet, men grunnet setemusklenes utformingog mange funksjoner, vil de ha stor nytte av tilleggsøvelser som spesifikt retter seg mot setemusklenes forskjellige deler
Sett den bakre foten på kanten av en benk, stol eller lignende. Jeg hater benøvelsen fordi den er så forferdelig tung, den får svetten til å renne oglårogrumpe til å dirre
1/2 dl lchf "tomat saus". Kok først kyllingen i 3-4 minutter, så i en ildfast form, smør marinaden på begge sider, strø over litt flingsalt og inn i ovnen i minst 35-45 min
Under tiden lagade jag risotto. 200 gram kuttet/ternet bacon1 løk i litt stora bitar8 soppi litt olja, salt och pepper(du trenger oxå färsk ørt, vitløk och 1 flaska rödvin)Ta det i en skål till sides. Ta de 6 kylling låren och stek det i samma stekeplata litt på begge sider sammen med 1 fin hakket vitløks fedd
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele med hjemmelaget tyttebærpure
Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Kok opp en stor gryte med vann, og ha i risnudlene. Fordel blandingen på tallerkener og strø over med vårløk, seet chili sauce og peanøtter/chashewnøtter
Fiskesausen benyttes i stedet for salt og har overhode ikke smak av fisk. Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj
For å sjekke om kalkunen er ferdig kan du stikke en spiss kniv inn ved lårfestet. Servèr kalkunen med favorittpotetene dine som for eksempel hasselback, potetmos, eller potetfondant
I dag tar vi for oss den metoden alle de lærde er enige om er bra forfettforbrenningen, nemelig kombinasjonen styrketrening, med fokus på store muskelgrupper, og kondisjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.