Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Matpakkesesongen er i full gang, ogdette er en av barnas absolutte favoritter. Dette er en av de oppskriftene man alltid lykkes med, jeg deler den derfor gjerne
Legg svinekjøtt til marinering, Jeg brukte litt soyasaus, limesaft ogrevet hvitløk. (ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaostog ha som en sidesalat om man ønsker
La det kjøles i kjøleskapet et par timer og voilà. Det ble hvertfall digg. Bland godt sammen, men rør forsiktig slik at du ikke slår ut luften og "fluffy-heten"
Jeg har akkurat fått i meg en Super- Frokost som skal holde meg mett nesten til i kveld. #mat #kake #raw #vegansk #økologisk #sunn #helse #kosthold #nøttebunn #sjokoladekake #utensukker #glutenfri #utensteking #rask
Tilsett gulrøtter og la dette stå å surre på svak varme. Dette er faktisk første gang jeg har laget en viltgryte, så du ser noe som mangler kom gjerne med tips
- Finn frem en oppskrift på glasur eller krem som du er glad i og pynt kaken/muffinsen med denne. - Skal du lage muffins finner du frem muffinsformer (bruke gjerne muffinsbrett om du har og ha muffinsformene opp i det)
Mix dette godt sammen og tilsett deretter blandingen med nøtter og havregryn. Dette er ypperlig å spise etter trening, ha med i matboksen, tursekken, som et lite mellommåltid eller når du er litt søtsyk
♦ Revet rødkål, gulrot, rødløk og agurk. Januar - måneden for omleggelse av kostholdog livsstil. En slik raw food lunsj inneholder gjerne mer grønnsaker ennnordmenn flest får i seg i løpet av en hel dag og den er smaksrik, næringsrik, full av fiber og meget mettende, tro det eller ei
Med et dryss parmesanost på toppen er denne retten både god, sunn og billig. Ha parmesanost på toppen. Denne pastaretten er noe vi lager når det skal gå litt fort i svingen
Denne typen iskrem har blitt laga i fleire år for min del, og oppskrift er tidligere posta fleire ganger, men eg velger å dele den igjen - kanskje fleire får augene (og smaksløkane) opp for for å prøve seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.