jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
En sann nytelse. Ostesufflè. 07. 11. 2015 kl. 15. 33 i. Middag. 9 kommentarer. Gårsdagens middag i Bakkely. Og har du ikke prøvd den før,så burde du virkelig
- Jeg startet på konkurransediett mot NM, spiste allikevel litt iskrem, hadde joggeturer med Lill A, og lagde sitronmuffins og burgere i alle slags varianter
Hvorfor denne kaken er perfekt. Fordi nugattien i midten lager en flytende kjerne, kaken er faktisk akkurat riktig stekt bortsett fra bunnen i koppen som fungerer som flytende og varm glasur
Denne oppskriften dekker hele 200 % av dagsbehovet for C-vitamin bare ved å spise en enkelt porsjon. - 150 g pasta. - 1 kg blåskjell. - 1/2 kg ferske reker. - 8 cherrytomater. - 1 dl bredbladet persille. - 1 ss meierismør. - 1 sjalottløk. - 1 fedd hvitløk. - 1 selleristang. - 1 ss hvitvinseddik. Tilsett deretter blåskjellene og la de trekke på middels varme 2-3 minutter, eller inntil de har åpnet seg. Cotè Mas Eurore Rosè 2011 fra Frankrike er en frisk lys rødrosa rosèvin med aroma av bringebær, jordbær og lime. Den fås på polet til 95,-. 8 cherrytomater - 1 dl bredbladet persille
-). Franciska Munck-Johansen/Tine. Verdens beste vafler10-15 vafler. I dag er det den store vaffeldagen og jeg feirer selvfølgelig med å gi dere oppskriften på ikke mindre enn Verdens beste vafler
Jeg har tatt meg i å riste hovmodig på hodet når jeg har sett de unge tv-kokkene i konkurranse. Og dette er ikke laget av 12 åringer, men flinke kokker med sans for syd-havs smaker. 4-5 never cornflakes. Legg deretter banan-bitene oppi og la det hele stå i ovnen i 5-10 minutter til. 4-5 never cornflakes
Tittelen yter ikke retten full rettferdighet, for her er de grønne linsene smaksatt med en slags urte- og sitrondressing som gir det hele en utrolig dybde og friskhet
Verdens beste kylling - helt sant. 20. 11. 2014 kl. 19. 22 i. Hverdagsmat. Ingen kommentarer. Denne retten må du prøve i helgen, det er faktisk den beste kyllingretten jeg har laget noen gang
-og lager du en ukemeny gjør det hverdagen litt enklere. En helt vanlig uke i februar for mange av oss, mens noen er heldige og skal ha en fortjent vinterferie
Men recepten lyste med sin frånvaro, så Katarina gjorde själv slag i saken och utmanade mig att baka hennes favoriter bland dubbla småkakor - Franska våfflor
I forbindelse med årets Mataukfestival, var vi så heldige å få Katrine Aalstad fra Møystad gård i Vang til å snakke om hva vi selv kan gjøre for å bidra til klimaløsningen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.