Hel på vann og la det koke lenge (timer). Sopp (Jeg brukte Portobello og Aromasjampinjong)Shiitakesopptre ganger trePersillerotOlivenolje/SmørMelkSaltBalsamikoLøk (Jeg brukte gul, delikatesse og sjalott løk)SoppkraftFres løk
Deilig og sunn smoothie til frokost og ti grunner for hvorfor spise havregryn. Denne varianten kan fint drikkes til frokost, lunch eller bare som mellom måltid hvis du er litt sulten
Spesielt for barn som i løpet av en uke spiser mye tjafs i bursdager, avslutninger og andre helseskadelige hyggeprosjekt- er det å få i seg denne næringsbomben som motvekt rimelig viktig
), men du finner både biter, farse og fileter i butikker her hjemme. Ikke kast soppstilkene forresten, jeg la dem bare ved siden av – men du kan gjerne finhakke de, blande inn krydder og ha sammen med spinaten oppi
Jeg har laget kjøttboller mange ganger, men denne oppskriften er den mest vellykkede. Disse kjøttbollene er saftige og smakfulle av lune krydder, friske urter og bacon
Av og til får jeg lyst på noe søtt og godt på kvelden, en sjelden gang står jeg i mot men de. Del hver plate i to, og kjevle et par ganger i begge retninger på hver del så de blir litt større
Nå har jeg hørt så mange venninner som har snakket om hvor gode disse kanelsnurrene er, og jeg har også et par kollegaer som har bakt disse til forskjellige jentekvelder, så da måtte jeg prøve
Denne retten ble til en sen ettermiddag hvor vi ikke helt visste hva vi skulle spise. Restegryta ble så god at jeg skrev ned oppskriften og har laget den flere ganger senere, med forskjellige variasjoner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.