Thai red curry kyllingsuppe
Cathrines kokebok
Cathrines kokebok
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 min
  • Cook Time
  • 20 min
  • Total Time
  • 30 min
  • Prep Time
  • 10 min
  • Cook Time
  • 20 min
  • Total Time
  • 30 min
  • Ingredienser
  • 3 kyllingfileter
  • 1 boks (400gr) kokosmelk
  • 1 ss red curry paste
  • 1 ss solsikkeolje
  • 3 stk sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss revet ingefær
  • 100 gram brekkbønner
  • 1 stk rødløk
  • 2-3 vårløk 1 terning kyllingbuljong
  • 2 dl vann

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.