Thai curry med reker, mango og søtpotet
Rett i panna
Rett i panna
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2014 by Einar
  • 16 blå ute. I dag har jeg ikke grillet, men laget en knall curry med reker og mango. To av de smakene jeg virkelig forbinder med sommer. Oppskriften er inspirert av en curry jeg så fra Nigella en gang, men den er absolutt Einarifisert. Hvor sterk du lager curryen avhenger hvor tøff du er og hva børsa di tåler. Men godt er det, kjapt er det og unge Nilsen fikk nok en gang sol i sinnet. Curry
  •  
  • Til thai curry med reker, mango og søtpotet trenger du
  • 500 gram rå kongereker (Jeg anbefaler villreker fra Argentina, da kan du spise dem med bedre samvittighet)
  • 1 søtpotet skåret i terninger
  • 2 mango skåret i terninger
  • 2 vårløk 1 gul squash skåret i terninger
  • Red curry paste etter hva smaksløkene og magan tåler. Jeg brukte 3 ss 2 bokser kokosmelk
  • 2 dl kylling- eller hønsekraft
  • Saften av en halv lime
  • Litt nøytral olje
  • Kaffir lime blader
  • Thailandsk fiskesaus
  • Frisk koriander

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.