Ogdenne synes jeg ble knallgod, så den skal absolutt lages igjen. Ble veldig fristet av morsmiddag sin fiskegrateng og tenkte at nå var det virkelig på tide at jeg prøvde meg på en hjemmelaget fiskegrateng jeg også
Selv om det er litttilsetningsstoff, vil jeg tro det er mindre enn i industrilaget syltetøy. La bærene trekke på svak varme til bærene har saftet seg, er falt sammen og har skiftet farge (de blir litt blassere)
Rett før servering topper du med vispet krem ogDaim-biter. Franciska Munck-Johansen. La kaken avkjøle litt ved romtemperatur, og sett den så i kjøleskapet til den er kald
Ikke mine tynneste lefser,og smurningen burde nok vært pisket litt lengre. Når man våkner en søndags morgen og plutselig blir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen
Denne gangen brukte jeg en ny oppskrift som avviker litt fra fjorårets. Til høsten når jeg skal bruke dette syltetøyet, til varme rundstykker, som del av en dessert eller en pikant smaksbombe til en ost, da har jeg helt sikkert glemt hvor mye styr det var denne siste uka i juli
TwitterGoogleFacebookPinterestE-postSkriv utLik dette. Da jeg serverte brukte jeg parmesan (i mangel på annen gresk hard visstnok litt lignede ost) som jeg skivet opp og la på tallerken
Fin hakk Dill, rødløk, hvitløk og ha i creme fraisen, smak til med sitron, salt og pepper. Små salat, gjerne ruccolaRøklaksØrretrognCreme fraiseRødløkDillSitronHvitløk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.