En purè laget av oliven, ansjos, kapers og olivenolje som gjerne serveres med brød. Godt ved siden av. Tapenaden har utviklet seg som alt annet og lages nå i mange flere varianter
De smaker sol uansett, etter å ha blitt sådd og vokst seg røde i den hete Middelhavssommeren. Ordentlige tomater skal gi fra seg et lite sukk når man setter kniven i - og så lekker det litt saft ut og den sterke, søte lukta brer seg i rommet
Her er et spennende bidrag til repertoaret som du lager i en fei og som smaker kjempegodt. Krydre fisken med salt og pepper og legg filetene i en ildfast form med olivenolje
Torsk bakt i ovn er eventyrlig godt, fisken blir saftig og velsmakende, og med slike gode lubne fiskestykker flaker fisken seg når du tar den ut av ovnen
Du har sikkert smakt baktetomater eller ovnsbakte grønnsaker før, eller kokt egg, smeltet smakfull ost med et hint av stekt skinke på toppen, og i denne retten får du alt
En annen pastavariant med masse innhold og mindre pasta. Paprikaen kan brukes til salater, sandvicher, eller som en del av nesten hva-som-helst-slags måltid
Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen
Det består av ingredienser fra middelhavetog jeg syntes retten var genial. ) Jeg er veldig glad i å lage mellommåltider og snack, særlig i helgene hvor jeg ikke har særlig lyst til å lage middag så tidlig som i ukedagene, og gjerne på rolige helger hvor man skal lage litt sen middag for å kose seg med vin og film eller TV på kvelden
Sikt mel og bakepulver i en bolle og tilsett melk, egg, sennep og smeltet smør og bland godt til klumpfritt (har du klumper i røren, så bruk en stavmikser til å løse dem opp)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.