Godt krydrede kjøttboller kan brukes i en tapas-buffè, som forrett, eller som kveldskos. Kjøttboller. Man kan krydre de med alle ulike kryder for å få variasjoner, og jeg synes de skal smake mye
500 g kjøttdeig1 løk1 stort egg2 ts sitronsaft1 ts spiskummen1 ts garam masala1/2 ts kajennepepper2 ss finhakket persillesalt/pepperVarm 1 ss av olivenoljen i en kjele på middelsvarme, tilsett hakket løk og hvitløk og la dtte surre i 5 min under konstant røring til løken er myk, ta kjelen av varmen og avkjøl løken
Pastasalat er allsidig som tilbehør, og passer like godt på tapasbordet som sammen med grillmat. Her er oppskrift på en av våre pastasalater som vi ofte leverer sammen med tapas
Disse kjøttbollene kan lages til tapas eller nytes som de er. Har laget spanske kjøttboller en gang før, men denne gangen kunne jeg kjenne på smaken at dette ikke bare smaker vanlige kjøttboller
Tapas Del3 finner du HER. Saltbaktepoteter. En kurv amadine poteter. havsalt. vann. Kok en kurv amadine poteter i 8 dl vann og 5 dl havsalt i ca 20 minutt
Disse små tortillaomelettene er laget i et muffinsbrett og gjør seg veldig godt til på tapasbord. Og om det blir noen til overs passer de også veldig godt som tilbehør i matpakken
Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et lite kick. Varm kjøttboller i saus og server med ris og grønnsaker etter eget ønske
Lag små, runde kjøttboller og stek de i mye smør. Er det noe jeg elsker å spise ute, så er det tapas. I Drammen finner du byens beste tapas på Anchas Bodega, og det er her jeg har hentet min inspirasjon fra
Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttboller med fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.