Nå er det ikke mange dagene igjen før vi drar til Tyrkia og hotellet ozside. Jeg gleder meg så ufattelig mye til sol, varme, kjærlighets tid og ikke minst bare oss to
I så fall anbefaler jeg å skylle hirsen eller quinoaen veldig godt i vekselsvis kaldt og varmt vann, fordi begge inneholder bitre saponiner/såpestoffer
evt presset hvitløk / urter / krydder / honning etter ønske. Driver man jevnt med kombucha-brygging så hender det innimellom at man sitter med en sats som er litt vel brygget
Du får kjøpt flatbiff eller mørbrad som er ferdig surra/lagt i strømpe. Vask/skrubb og potetene. Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff
Ingen kommentarer. Den er rett og slett kjempe god og kan forberedes i god tid før servering, slik at du rekker å stelle dyra eller ordne andre ting før gjestene kommer
Oppskriften på sjokoladesausen kommer fra Paul Hollywood. 1/2 ss. 1/2 ss vaniljesukker. Jeg er ofte på jakt etter en liten søtsak til espressoen, og biscotti er et perfekt valg
Sjelden kommer jeg over retter hvor jeg umiddelbart ønsker å gjenskape herligheten. Men akkurat denne lokket med sin eleganse som jeg var så heldig å finne på Great British Chefs – en herlig og inspirerende gastronomisk kilde
Naboen var en tur innom men fikk ikke helt med meg hva han pratet om. Masse tanker og angst. Alle fille ting har gått inn på meg og det har bare bygd seg opp til en svær angst klump i brystet som jeg panisk prøver å få bort
Halvveis kan du snu/røre litt i gresskarfrøene slik at de blir ristet på begge sider. Gresskarfrø er godt og super sunt frø, så ikke kast dem om du skal lage gresskarlykter til halloween
Tusen takk at du titter innom meg og min kreative verden ♥. Legg igjen en kommentar her = 1 lodd. Min mor er en mester til å hekle og har gitt ut mange heklebøker, les→ Min mor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.