32 stk
ferdige, så da gjenstår 22. I tillegg har eg laga mal for knekter som skal vere under vannstokken. Men desse har vi ikkje skjært ut endå. Her har eg tatt nokre bilder av stua vår. Bildet under viser spisestua vår. I spisestua har vi valgt litt lengre vindu enn ellers. Så desse er 1,50, i motsetning til resten som er 1,30 (utenom vinduet på filmrommet). På den måten får vi nyte den vakre utsikten vår! Blir spennende å sjå når romma begynner å ta meir form. For å kunne lage pynt til huset, rekkverk og diverse andre ting sjølv, inveserte vi i stikksag, bandsag, bandslipemaskin. Utvendig holder snekkaren vår på å kle huset. Dei fleste vinduer er satt inn, og eit par midlertidige dører (framme og bak) er komt på plass. På framsida skal vi ha doble altandører slike som vi har valgt oppe.(Her kan du også sjå vaskeromsdøra som eg har tatt eit betre nærbilde av lengre nede).Snekkeren har også begynt å lage altan utenfor loftstua vår. I " taket" på altanen har vi valgt å legge faspanel. Vil bli lunt og koslig her om sommeren..På baksida av huset må vi også vente med å sette inn dørene til at huset er ferdig. Vi har bestilt doble ytterdører malt i koksgrå. Gleder meg til å få satt desse inn. Etter kvert kjem nok takstein også på plass. Da vil huset sjå litt meir koslig ut med ein gang...Dette er vaskeromsdøra vår. Ei enkel, men vakker dør. Er kjempe fornøgd! Mykje arbeid gjenstår, men er godt fornøgd med alt som er blitt gjort!
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Lammelår med honning og mandler. Yoghurtsaus. Kvelden før servering blander du marinaden og stikker dype hull i steken med en kort, skarp kniv før du gnir marinaden godt inn i kjøttet
Dette er den eneste cocktail jeg kjenner til med rødbrus, så jeg må si jeg var litt skeptisk - helt ubegrunnet, den smakte friskt og godt og slettes ikke for søt
Det er kjempegøy å mekke i hop din egen ansiktmaske av grønnsaker og supermat. Huden din i ansiktet blir utsatt for mye i løpet av en dag og det er viktig å nære og ta godt vare på huden din
Går det an å spise seg til strålende, myk og vakker hud. Putt chiafrø i din daglige smoothie, lag chiagrøt, bruk det som topping på havregrøt, yoghurt eller müsli eller dryss det over salaten
Nei, vi snakker ikke om snickers og kvikk lunsj, men om sjokolade av økologisk, rå kakao. Og du, det er faktisk kjempeenkelt og morsomt å lage helt selv
Selv om jeg er et utpreget vår- og sommermenneske, må jeg nok si at også høsten har sine gode sider. Og ikke bare er de raske på avtrekkeren, de har og et varmt hjerte og gavemildt lynne
det er jammen en stor og velduftende familie. Det er så lett å kjenne peppermyntesmaken både i tannpasta og snop, og den friske duftende og smakfulle myntefamilien finnes i et utall krysninger og varianter
Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten. Denne flotte marengskaken egner seg utmerket til å forberede i dagen i forveien og masse friske bær gir vakker sommerstemning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.