Enkel og god pastarett som faller i smak hos de fleste2 personerIngredienser. - 1 løk- 2-3 fedd hvitløk- 3/4 boks bogskinke- 200 gr frosne grønne erter- 3 dl matfløte- salt og pepper- 1 ss sitronsaft- tagliatelle (pastabånd)Fremgangsmåte. - finhakk løk oghvitløkog fres blankt i olje- tilsettskinke, og fres dette i 2 min, før du tilsetter frosne erterog matfløte- smak tilmed salt, pepper ogsitronsaus, og la det putre et par minutter- kok pastaen, hell over sausenog server. 2-3 fedd hvitløk. 3/4 boks bogskinke. 200 gr frosne grønne erter. 1 ss sitronsaft
Spar ett glass med det kokende pastavannet for å lettere kunne blandet pastaen ogingrediensene. Fres den skrellede hvitløksfedden hel i en panne medolivenolje
Vend pastaen iparmesansausenog legg opp i en dyp skål. Grønnsaker som asparges, spinat, tomat, blomkål, sukkererterogbrokkoli er også supergodt i denne pastaretten
Middagstipsi dag er kremet squash ogbrokkolisuppe. Jeg serverte medkyllingbiter, sprøstekt skinke (vanligpåleggsskinke som jeg steker i panna) og nykvernet pepper
Legg i noen sitronbåter, riv skallet først, det skal isausen. Pynt medlitt ekstra koriander. Smelt smør i en kjele, tilsett revet sitronskall, fersk korianderoglitt pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.