God torsdag. Kok opp under omrøring på middels varme. En blåbærpai med vaniljekrem og crunchy havregrynstopping, uten tilsatt sukker, gluten og kan fint lages uten melk
Her får du oppskriften på en drøm av en kake. Ha mel, sukker og smør i en foodprosessor og kjør raskt sammen til alt smuler seg og du kan kna det sammen til en deig på benken
Bland alt godt. Etter å ha sett flere bilder med vakre paier på Instagram (hvor du også finner meg som idefullno), har jeg hatt lyst til å prøve meg på en slik kreasjon selv
Ingen gjester som var allergisk mot melk eller egg der, men den falt jo så godt i smak gangen før. Her er fjorårets sjokoladekake, tro hva vi skal finne på i år
Bland alle ingrediensene i en bolle og rør godt, med kjøkkenmaskin til du får en glatt, fast deig. Fordel deigen i formen og trykk den godt oppover slik at den fordeles jevnt i hele formen
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Denne blåbærpaien er frisk, sunn og veldig god. Når gelatinen er løst opp i vannet tilsetter du magerkesam og frosne blåbær og blander det hele godt sammen
Også hjelper det helt klart med litt blåbærpai – for det å gjøre kjæresten lykkelig og få han til å smile over nybakt kake – det gjør godt – både for han, for forholdet, og ikke minst for meg
Så da passet det godt med en hjemmelaget blåbærpai. Start med å smuldre opp smøret i en bolle, den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke en håndmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.